Premis Maria José Vázquez

‘A L’AUTONOMIA PERSONAL’

Presentació de candidatures: fins el 27 de setembre de 2011

Lliurament dels premis: 25 de novembre de 2011. El lliurament dels premis es farà en el marc del Sopar de 40è aniversari d’ECOM, en què volem reunir totes aquelles persones i personalitats que ens han acompanyat al llarg d’aquests primers 40 anys de vida i que han contribuït a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física.

Coincidint amb la celebració del nostre 40è aniversari hem volgut crear els Premis Maria José Vázquez a l’autonomia personal, que tenen l’objectiu de reconèixer la tasca que desenvolupen persones, entitats, institucions i empreses per promoure i facilitar l’autonomia personal del col·lectiu de persones amb discapacitat física. La convocatòria ja està oberta i es poden presentar candidatures fins el 27 de setembre.

Aquests premis porten el nom de Maria José Vázquez, la que va ser la nostra presidenta fins el 8 de febrer de 2011, dia en que va morir sobtadament. Aquests guardons són un reconeixement a la seva persona i a la tasca que ella va impulsar i liderar al llarg de la seva vida per fomentar l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física.

Les candidatures per a aquests premis són públiques, qualsevol ciutadà, entitat, institució o empresa pot presentar els candidats que consideri adequats per a qualsevol de les tres CATEGORIES que es volen premiar: Innovació, Projecció Social i Igualtat d’Oportunitats.

Un jurat format per un membre de la Junta Directiva d’ECOM, un professional de l’entitat i tres persones d’especial rellevància designades per la Junta d’ECOM decidiran els guanyadors dels premis en cadascuna de les categories. Els guanyadors rebran un guardó, que serà lliurat en la cerimònia que es realitzarà en el marc del Sopar commemoratiu del 40è aniversari d’ECOM, que es realitzarà el 25 de novembre.

Per presentar candidatures cal omplir un formulari que es pot descarregar de la pàgina web d’ECOM (http://www.ecom.cat/pdf/Bases_dels_Premis_Maria_Jose_Vazquez.pdf), on també es poden consultar les Bases dels Premis.